Rysteribs
30 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Rysteribs er perfekt tilbehør til sommerens kager og desserter. De friske ribs vendes med sukker og trækker i ca. ½ time - og de er klar som topping på yoghurt/skyr eller som dekorativ pynt på sommerens kager eller desserter. Rysteribs er også lækkert også som tilbehør til sommerens aftensmad, hvor de kan serveres som et syrligt/sødt tilbehør. Lav rysteribs når de er i sæson i juli og august - både de røde og hvide ribs.
Ingredienser
300 g
Ribs
|
|
---|---|
100 g
Sukker
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2417 kJ / 578 kcal
Næringsindhold pr. 100g
604 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 2,7 % | 1 g |
Kulhydrat: | 89,5 % | 31,8 g |
Fedt: | 7,8 % | 1,3 g |
