Rødgrød med fløde

Rødgrød med fløde

60+ min Dessert

Rødgrød med fløde er en skøn dansk sommerklassiker, som både vækker minder om fortidens somre - og giver os god grund til at værdsætte de danske bær. Rødgrød med fløde kan tilberedes med alle røde og blå bær, jordbær, ribs, hindbær, solbær, brombær - og endog også stikkelsbær og blåbær. Hjemmelavet rødgrød skal blot tilberedes med kærlighed og serveres med fløde - så er der helt sikkert glæde om sommerborde

Mere inspiration

En anden dejlig sommerdessert.

Velbekomme!
Tips

Rødgrød smager også dejlig serveret med mælk, cremefraiche 38%, letpisket flødeskum eller god vaniljeis. Hvis du foretrækker en helt glat grød, kan du blende og si grøden inden du jævner den. Server evt. smuttede hele eller halve mandler i eller på grøden.

Bemærk

Uden for bærsæsonen kan frosne bær anvendes. Bemæk at fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6493 kJ / 1552 kcal

Næringsindhold pr. 100g

501 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 2,9 % 0,8 g
Kulhydrat: 39,8 % 11,7 g
Fedt: 57,3 % 7,8 g

Ingredienser