Hindbærtærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

En skøn hindbærtærte - lav den, når haven bugner af friske hindbær! Hindbærtærten har en dejlig frisk smag og en konsistens som minder lidt om clafoutis.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Ca. 10 personer

Antal portioner

Tærtedej

  • 125 g koldt smør i tern
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 1 dl havregryn
  • 2 spsk sukker
  • 1 æggeblomme

Fyld

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tærtedej

  1. Smuldr smørret i mel, havregryn og sukker. Saml dejen med æggeblommen.
  2. Pres dejen ud i en tærteform (ca. 22 cm i diameter) og tryk den godt op ad kanterne. Stil den i køleskabet i mindst ½ time.
  3. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.

Fyld

  1. Rør sukker, æg, piskefløde, hvedemel og vaniljesukker sammen i en skål.
  2. Hæld fyldet på den forbagte tærtebund og fordel hindbær heri.
  3. Bag tærten midt i ovnen.

Lad hindbærtærten køle lidt af og server med friske hindbær og flødeskum.

Forbagning

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14044 kJ / 3344 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21 g
  • Protein: 5,3 %
  • Kulhydrat: 36,9 %
  • Fedt: 57,8 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag