Er du til flere tærter med eftersommerens og efterårets skønne bær og frugter.
I stedet for appelsin kan du bruge grapefrugt. Du kan skifte den revne chokolade ud med 10 skiver mørk pålægchokolade. Du kan også lave tærten med friske hindbær eller jordbær.
I stedet for en kogt creme kan du lave en frisk kvarkcreme: Rør 200 g kvark sammen med 2 spsk sukker og kornene fra 1 vaniljestang. Lun ½ dl appelsinsaft og smelt 1 blad udblødt husblas heri. Rør, i en tynd stråle, appelsinsaften i kvarkblandingen og kom den på tærtebunden. Stil tærtebunden tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Pynt med brombær og server.
10395 kJ / 2484 kcal
966 kJ / 231 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 6,1 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 38 % | 21,6 g |
Fedt: | 55,9 % | 14,6 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.