Brombærtærte

Brombærtærte

60+ min Dessert

En smuk og frisk brombærtærte med en super sprød bund med lækker grapesaftcreme og nyhøstede brombær.

Velbekomme!
Variation

I stedet for en kogt creme kan du lave en frisk kvarkcreme: Rør 200 g kvark sammen med 2 spsk sukker og kornene fra 1 vaniljestang. Lun ½ dl grapesaft og smelt 1 blad husblas heri. Rør, i en tynd stråle, grapefrugtsaften i kvarkblandingen og kom den på tærtebunden og stil den tildækket i køleskabet i min 1 time. Pynt med brombær og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10111 kJ / 2417 kcal

Næringsindhold pr. 100g

950 kJ / 227 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 6,2 % 3,5 g
Kulhydrat: 37,5 % 21 g
Fedt: 56,3 % 14,5 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser