Muffins med bær og hytteost
1 time
Fryseegnet
•
&format=webp)
Hytteost gør disse muffins dejlige saftige og lidt anderledes end klassiske muffins.
Ingredienser
3
Æg
|
|
---|---|
225 g
Rørsukker (ca. 2½ dl)
|
|
4 tsk
Bagepulver
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1 dl
Kærnemælk
|
|
¾ dl
Friskpresset appelsinsaft (ca. 1 appelsin)
|
|
50 g
Smør - smeltet
|
|
150 g
Hytteost
|
|
250 g
Bær, fx brombær, solbær eller ribs
|
Sådan gør du
Hvis bærrene er frosne skal du beregne 5 min. ekstra bagetid. Bruger du papirmuffinsforme, så brug to pr kage, så holder kagerne bedre faconen. Fjern den yderste form inden servering eller frysning.
