Hvis bærrene er frosne skal du beregne 5 min. ekstra bagetid. Bruger du papirmuffinsforme, så brug to pr kage, så holder kagerne bedre faconen. Fjern den yderste form inden servering eller frysning.
11739 kJ / 2806 kcal
888 kJ / 212 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 9,9 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 69,7 % | 36,4 g |
Fedt: | 20,4 % | 4,9 g |
Æg
|
3 |
---|---|
Rørsukker (ca. 2½ dl)
|
225 g |
Bagepulver
|
4 tsk |
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
300 g |
Kærnemælk
|
1 dl |
Friskpresset appelsinsaft (ca. 1 appelsin)
|
¾ dl |
Smør - smeltet
|
50 g |
150 g | |
Bær, fx brombær, solbær eller ribs
|
250 g |