Hokkaidosalat med hasselnødder og brombær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Stegt hokkaido på bund af grønkål - med topping af hasselnødder, brombær og salatost. En skøn efterårssalat der mætter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 hokkaido græskar (ca. 1 kg)
  • 25 g smør
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og halver græskarret. Fjern kernerne og skær græskarret i mundrette stykker - lad skallen blive på. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg gærskarstykkerne ved kraftig varme i ca. 8 min. - til de er møre, vend af og til. Dryp med sirup og drys med salt. Fjern panden fra varmen.

Skyl æblerne, skær dem i små tern og vend dem sammen med citronsaft. Læg grønkål og græskar i bunden af et stort fad. Fordel æble, brombær, hasselnødder, salatost og tranebær herpå og server med flutes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: