Hokkaidosalat med hasselnødder og brombær

Hokkaidosalat med hasselnødder og brombær

30 min Hovedret
Prøv denne skønne hokkaidosalat - med topping af hasselnødder, brombær og salatost. Hokkaidoen er bagt med skallen - og hvis du rister græskarkernerne er der intet, der går til spilde. Stegt hokkaido lægger bunden i en skøn og farverig salat - en fryd for øjet. En skøn efterårssalat der mætter - med alle de herlige frugter og grøntsager der har sæson samtidig.
Mere inspiration

Farverig, knasende, sprød og lækker kålsalat

Velbekomme!
Tips

Du kan udskifte æbler med pærer eller blommer, brombær med blåbær eller ribs - og nødderne med mandler eller valnødder. Grønkålen kan også udskiftes med andre kåltyper, både palmekål, savojkål, blomsterkål eller almindelig eller rød spidskål.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8151 kJ / 1948 kcal

Næringsindhold pr. 100g

355 kJ / 85 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 12,3 % 2,6 g
Kulhydrat: 58,4 % 12,2 g
Fedt: 29,3 % 2,8 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise