Hokkaidosalat med hasselnødder og brombær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

30 min

Stegt hokkaido på bund af grønkål - med topping af hasselnødder, brombær og salatost. En skøn efterårssalat der mætter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 hokkaido græskar (ca. 1 kg)
  • 25 g smør
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 tsk groft salt
  • 2 store, røde æbler (ca. 500 g)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g grønkålsblade i tynde strimler
  • 200 g skyllede brombær
  • 25 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
  • 50 g tørrede tranebær

Tilbehør

  • 240 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og halver græskarret. Fjern kernerne og skær græskarret i mundrette stykker - lad skallen blive på. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg gærskarstykkerne ved kraftig varme i ca. 8 min. - til de er møre, vend af og til. Dryp med sirup og drys med salt. Fjern panden fra varmen.

Skyl æblerne, skær dem i små tern og vend dem sammen med citronsaft. Læg grønkål og græskar i bunden af et stort fad. Fordel æble, brombær, hasselnødder, salatost og tranebær herpå og server med flutes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag