Du kan skifte pæren ud med et æble eller blommer - og du kan bruge forskellige blandinger af kål. Grønkål vil give et flot farvespil. Hasselnødder kan erstattes af mandler eller valnødder.
3775 kJ / 902 kcal
318 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 13,7 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 41 % | 7,7 g |
Fedt: | 45,3 % | 3,9 g |
Her er endnu en dejlig kålsalat.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
100 g
Hytteost
|
|
3 spsk
Finthakket grøn og rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
350 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
100 g
Fintsnittet savojkål
|
|
100 g appelsinfileter i mindre stykker - 2
Appelsiner
|
|
1
Pære i mindre stykker
|
50 g
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
---|