Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner
30 min

Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner

Smuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner

Smuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g fintsnittet rødkål
  • 100 g fintsnittet savojkål
  • 100 g appelsinfileter i mindre stykker - 2 appelsiner
  • 1 pære i mindre stykker
  • 50 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner

Fremgangsmåde:

Pisk fløden til let skum og vend det sammen med hytteost, chili, salt og peber.

Bland kålen heri sammen med appelsiner, og pære (gem lidt appelsin og pære til pynt).

Anret salaten i en stor skål eller på et fad. Pynt med appelsin, pære og hasselnødder.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 53 %
Print