Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Smuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g fintsnittet rødkål
  • 100 g fintsnittet savojkål
  • 100 g appelsinfileter i mindre stykker - 2 appelsiner
  • 1 pære i mindre stykker
  • 50 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til let skum og vend det sammen med hytteost, chili, salt og peber.

Bland kålen heri sammen med appelsiner, og pære (gem lidt appelsin og pære til pynt).

Anret salaten i en stor skål eller på et fad. Pynt med appelsin, pære og hasselnødder.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: