Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Smuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g fintsnittet rødkål
  • 100 g fintsnittet savojkål
  • 100 g appelsinfileter i mindre stykker - 2 appelsiner
  • 1 pære i mindre stykker
  • 50 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til let skum og vend det sammen med hytteost, chili, salt og peber.

Bland kålen heri sammen med appelsiner, og pære (gem lidt appelsin og pære til pynt).

Anret salaten i en stor skål eller på et fad. Pynt med appelsin, pære og hasselnødder.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: