Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner

Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner

30 min Tilbehør
Smuk kålsalat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. En ualmindelig lækker kålsalat med både en rød og en grøn kål, saftige appelsiner, pærer og sprøde hasselnødder - og et strejf af chili. Kålsalaten er vendt sammen med fløde og hytteost - og det giver et fantastisk cremed modspil til den sprøde salat. Kålsalaten er et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.
Mere inspiration

Her er endnu en dejlig kålsalat.

Grønkålssalat
60+ min
Grønkålssalat
(39)
Velbekomme!
Variation

Du kan skifte pæren ud med et æble eller blommer - og du kan bruge forskellige blandinger af kål. Grønkål vil give et flot farvespil. Hasselnødder kan erstattes af mandler eller valnødder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3913 kJ / 935 kcal

Næringsindhold pr. 100g

329 kJ / 79 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 14,8 % 2,9 g
Kulhydrat: 36,9 % 7,2 g
Fedt: 48,3 % 4,3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise