Her er endnu en dejlig kålsalat.
Du kan skifte pæren ud med et æble eller blommer - og du kan bruge forskellige blandinger af kål. Grønkål vil give et flot farvespil. Hasselnødder kan erstattes af mandler eller valnødder.
3924 kJ / 938 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 14 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 7,6 g |
Fedt: | 46,9 % | 4,2 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
½ dl | |
100 g | |
Finthakket grøn og rød chilipeber
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Fintsnittet rødkål
|
350 g |
---|---|
Fintsnittet savojkål
|
100 g |
Appelsiner
|
100 g appelsinfileter i mindre stykker - 2 |
Pære i mindre stykker
|
1 |
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
---|