Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Smuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g fintsnittet rødkål
  • 100 g fintsnittet savojkål
  • 100 g appelsinfileter i mindre stykker - 2 appelsiner
  • 1 pære i mindre stykker
  • 50 g ristede, grofthakkede hasselnøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til let skum og vend det sammen med hytteost, chili, salt og peber.

Bland kålen heri sammen med appelsiner, og pære (gem lidt appelsin og pære til pynt).

Anret salaten i en stor skål eller på et fad. Pynt med appelsin, pære og hasselnødder.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: