Kimchi - på den hurtige måde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Kimchi stammer fra Korea og er gærede grøntsager. Vi har snydt lidt og ladet os inspirere til en hurtig version, hvor vi ikke gærer grøntsagerne men i stedet vender dem i en dressing med god smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk japansk sojasauce
  • 2 tsk risvinseddike
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g fintsnittet lilla spidskål
  • 200 g fintsnittet kinakål
  • 7 forårsløg i lange tynde strimler (ca. 100 g)
  • 2 gulerødder i lange tynde strimler (ca. 100 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør hvidløg, sojasauce, eddike, olie og salt sammen i en stort skål. Bland grøntsagerne godt med dressingen og kram dem let. Stil kimchien tildækket i køleskabet i mindst en time. Smag til.

Fordel kimchien i 4 skåle sammen med hytteosten.

Tips

Du kan komme 2 fintstrimlede ark noritang i kimchien, så får den mere hav- og umamismag.
Kimchien kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.
Du kan skifte den lilla spidskål ud med almindelig lys spidskål, rødkål eller hvidkål. Kinakålen kan du erstatte med fx pak-choi og forårsløg med porre.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag