Kimchi - på den hurtige måde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Kimchi stammer fra Korea og er gærede grøntsager. Vi har snydt lidt og ladet os inspirere til en hurtig version, hvor vi ikke gærer grøntsagerne men i stedet vender dem i en dressing med god smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk japansk sojasauce
  • 2 tsk risvinseddike
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g fintsnittet lilla spidskål
  • 200 g fintsnittet kinakål
  • 7 forårsløg i lange tynde strimler (ca. 100 g)
  • 2 gulerødder i lange tynde strimler (ca. 100 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør hvidløg, sojasauce, eddike, olie og salt sammen i en stort skål. Bland grøntsagerne godt med dressingen og kram dem let. Stil kimchien tildækket i køleskabet i mindst en time. Smag til.

Fordel kimchien i 4 skåle sammen med hytteosten.

Tips

Du kan komme 2 fintstrimlede ark noritang i kimchien, så får den mere hav- og umamismag.
Kimchien kan stå tildækket i køleskabet til næste dag.
Du kan skifte den lilla spidskål ud med almindelig lys spidskål, rødkål eller hvidkål. Kinakålen kan du erstatte med fx pak-choi og forårsløg med porre.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,7 g
  • Protein: 45 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: