Bowl med kylling og spidskål
20 min
•
En skål fuld af smag, farver og skønne råvarer. Nem og hurtig aftensmad - og du kan skifte ud, så du både får brugt rester og undgår madspild.
Ingredienser
Couscous
150 g
Couscousgryn (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Kogende vand
|
250 g
Stegt kyllingekød i mundrette stykker
|
---|
Lun spidskål
300 g
Snittet spidskål
|
|
---|---|
100 g
Strimlede soltørrede tomater i olie
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Bowl
300 g
Friske eller optøede ærter
|
|
---|---|
2 tsk olie fra de soltørrede tomater
|
|
1 dl
Hakkede mynteblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Hytteost
|
|
2 tsk
Stærk chilisauce, fx harissa
|
Pynt
Mynteblade
|
---|
Sådan gør du
Couscous
Lun spidskål
Bowl
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6449 kJ / 1541 kcal
Næringsindhold pr. 100g
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 34,5 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 10,9 g |
Fedt: | 19,4 % | 2,1 g |