8048 kJ / 1924 kcal
699 kJ / 167 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 19 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 56,9 % | 23,4 g |
Fedt: | 24,1 % | 4,5 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
100 g
Røget laks
|
|
---|---|
100 g
Hytteost
|
|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Sojasauce
|
325 g
Kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 160 g rå ris)
|
---|
175 g
Fintstrimlet lilla spidskål
|
|
---|---|
1
Avocado i skiver (ca. 125 g)
|
|
100 g
Hytteost
|
|
75 g
Edamamebønner
|
|
1
Limefrugt i mindre stykker
|
|
1
Renset rød chilipeber i tynde ringe
|
Sorte sesamfrø
|
|
---|---|
Mynteblade
|