Poke Bowl med laksemousse og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Bowl med krydret laksemousse, avocado, spidskål og edamamebønner. En ret som kan være med til at minimere madspild, da man kan variere fyldet i bowlen alt efter, hvad køleskabet byder på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Laksemousse

  • 325 g kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 160 g rå ris)
  • 175 g fintstrimlet lilla spidskål
  • 1 avocado i skiver (ca. 125 g)
  • 100 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 75 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 limefrugt i mindre stykker
  • 1 renset rød chilipeber i tynde ringe
  • 1 dl friske krydderurter fx mynte, koriander

Pynt

  • sorte sesamfrø

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Laksemousse

Riv laksen fra hinanden med to gafler. Vend det sammen med hytteost,forårsløg, limesaft og sojasauce. Sæt moussen tildækket på køl i ca. ½ time.

Anret laksemoussen i 2 skåle med ris, spidskål, avocado, hytteost, bønner, limefrugt, chili og krydderurter. Pynt med sesamfrø.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag