Poke Bowl med laksemousse og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Bowl med krydret laksemousse, avocado, spidskål og edamamebønner. En ret som kan være med til at minimere madspild, da man kan variere fyldet i bowlen alt efter, hvad køleskabet byder på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Laksemousse

  • 325 g kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 160 g rå ris)
  • 175 g fintstrimlet lilla spidskål
  • 1 avocado i skiver (ca. 125 g)
  • 100 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 75 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 limefrugt i mindre stykker
  • 1 renset rød chilipeber i tynde ringe
  • 1 dl friske krydderurter fx mynte, koriander

Pynt

  • sorte sesamfrø

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Laksemousse

Riv laksen fra hinanden med to gafler. Vend det sammen med hytteost,forårsløg, limesaft og sojasauce. Sæt moussen tildækket på køl i ca. ½ time.

Anret laksemoussen i 2 skåle med ris, spidskål, avocado, hytteost, bønner, limefrugt, chili og krydderurter. Pynt med sesamfrø.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag