Poke Bowl med laksemousse og hytteost - Opskrifter - Arla

Poke Bowl med laksemousse og hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Bowl med krydret laksemousse, avocado, spidskål og edamamebønner. En ret som kan være med til at minimere madspild, da man kan variere fyldet i bowlen alt efter, hvad køleskabet byder på.

Ingredienser

Antal portioner

Laksemousse

  • 325 g kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 160 g rå ris)
  • 175 g fintstrimlet lilla spidskål
  • 1 avocado i skiver (ca. 125 g)
  • 100 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 75 g edamamebønner (sojabønner)
  • 1 limefrugt i mindre stykker
  • 1 renset rød chilipeber i tynde ringe
  • 1 dl friske krydderurter fx mynte, koriander

Pynt

  • sorte sesamfrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Laksemousse

Riv laksen fra hinanden med to gafler. Vend det sammen med hytteost,forårsløg, limesaft og sojasauce. Sæt moussen tildækket på køl i ca. ½ time.

Anret laksemoussen i 2 skåle med ris, spidskål, avocado, hytteost, bønner, limefrugt, chili og krydderurter. Pynt med sesamfrø.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: