Hytteost kan erstattes af lidt græsk yoghurt eller creme fraiche. Har du ikke purløg og dild, kan du bruge persille eller bare nøjes med én krydderurt. Du kan også bruge andre slags fintsnittet kål, fx kinakål, palmekål eller grønkål. Du kan også vælge at lave sommerslaw uden kål og erstatte med mere hjertesalat eller en blanding af forskellige salater.
10053 kJ / 2403 kcal
654 kJ / 156 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,6 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 35,5 % | 13,6 g |
Fedt: | 52,9 % | 9,3 g |
Sommersalat med spidskål er en perfekt frokostret med brød til - og den er fantastisk tilbehør til grillmad, hvis du fx griller fisk, kød eller svampe.
1
Lille blomkål
|
|
---|---|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt og friskkværnet peer
|
2
Fintsnittede hjertesalat
|
|
---|---|
¼
Fintsnittet spidskål
|
|
½
Agurk i skiver
|
|
1 bundt
Purløg finthakket
|
|
1 bundt
Frisk dild finthakket
|
|
½ dl
Olivenolie
|
|
saft fra ½
Citron
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
¼ tsk
Flagesalt og friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Hytteost
|