Bønnesalat med tomat er virkelig hurtig at lave - og så smager den godt.
Vi serverer citronbådene til salaten i stedet for at hælde den over som citronsaft, fordi syren fra citronen hurtigt giver de grønne bønner en kedelig farve. Det undgår du, når I selv kommer citronsaft på.
4995 kJ / 1194 kcal
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 25,7 % | 6 g |
Kulhydrat: | 15,1 % | 3,5 g |
Fedt: | 59,2 % | 6,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Dampede haricots verts
|
400 g |
---|---|
Frosne, optøede edamamebønner
|
300 g |
Rødløg i halve meget tynde skiver (ca. 100 g)
|
1 |
Fintklippet purløg
|
1 dl |
Olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
200 g | |
Rensede blandede babysalatblade
|
100 g |
Citron (usprøjtet) i både
|
1 |