10-12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Har du nogen (børn) i familien, som ikke er så vilde med løg, især de synlige, så kan du i stedet koge løgene sammen med de hakkede tomater og bouillonpulver. Kog dem ved savg varme og under låg i ca. 10 min. Blend blandingen og rør fløden i. Nu har du en glat cremet tomatsauce, som du kan vende med pastaen.
9953 kJ / 2379 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,9 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 53 % | 12,9 g |
Fedt: | 21,1 % | 2,4 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
200 g
Rensede, friske grønne bønner
|
|
---|---|
50 g
Rasp, fx pankorasp
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx penne
|
|
1 dåse
Hakkede tomater med hvidløg
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1
Afpudset svinemørbrad i 1 cm skiver (ca. 400 g)
|
|
4
Løg i tynde både (ca. 400 g)
|
|
2 spsk
Grofthakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|