Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan skifte persillen under kyllingen ud med estragon, basilikum eller rosmarin. Skalotteløg med skal, kan du erstatte af pillede zittauerløg eller rødløg i halve.
8644 kJ / 2066 kcal
345 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 9,6 g |
Fedt: | 28,2 % | 2,6 g |
Jordbær med fløde til dessert? Her har du Eton mess, som er jordbær med fløde suppleret med marengs - mums!
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
700 g
Skyllede små banan- eller runde skalotteløg - med skal
|
|
2
Hele hvidløg - med skal
|
|
800 g
Skrubbede små kartofler
|
|
12 stilke
Bredbladet persille
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 liter
Hovedsalat i grove stykker (ca. 200 g)
|