Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan skifte persillen under kyllingen ud med estragon, basilikum eller rosmarin. Skalotteløg med skal, kan du erstatte af pillede zittauerløg eller rødløg i halve.
8644 kJ / 2066 kcal
345 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 9,6 g |
Fedt: | 28,2 % | 2,6 g |
Jordbær med fløde til dessert? Her har du Eton mess, som er jordbær med fløde suppleret med marengs - mums!
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
Kylling (ca. 1200 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Skyllede små banan- eller runde skalotteløg - med skal
|
700 g |
Hele hvidløg - med skal
|
2 |
Skrubbede små kartofler
|
800 g |
Bredbladet persille
|
12 stilke |
Friskkværnet peber
|
Madlavningsfløde
|
1 dl |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Sukker
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Hovedsalat i grove stykker (ca. 200 g)
|
2 liter |