Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan skifte pastaen ud med små skrubbede kartofler skåret i halve.
10001 kJ / 2390 kcal
393 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 28,4 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 45 % | 10,4 g |
Fedt: | 26,6 % | 2,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
|
---|---|
4 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dåse
Hakkede tomater med chili
|
|
1
Squash i små tern
|
|
4
Hakkede løg (ca. 300 g)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Let mornaysauce
|
|
6
Rensede kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|