Pastafad med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Pastafad med kylling er en one pot pasta tilberedt i ovnen. Det er supernemt. Du skal bare komme det hele i et ovnfast fad, ind i ovnen og så er det aftensmad en lille times tid senere. Gremolata som drys på pastafadet giver ekstra smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 rensede kyllingeoverlår (ca. 1 kg)
  • ½ tsk groft salt

Gremolata

  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 1 stort hakket fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i et ovnfast fad (ca. 7 x 20 x 30 cm) og bland den med bouillon, tomater, løg, citronsaft og salt. Tryk pastaen ned i væden og hæld mornaysaucen henover.

Læg kyllingelårene øverst i pastafadet, drys med salt og bag retten midt i ovnen. Lad det færdige pastafad trække på køkkenbordet i ca. 10 min.

Gremolata

Bland persille, hvidløg og citronskal og server gremolataen som drys til pastafadet.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 39,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag