13021 kJ / 3112 kcal
479 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 19 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 39,8 % | 11,2 g |
Fedt: | 41,2 % | 5,3 g |
Små, halverede kartofler med skræl
|
600 g |
---|---|
Fintstrimlet spidskål
|
500 g |
Store zittauerløg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
2 |
Koncentreret kyllingefond, fx touch of taste
|
4 spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Kyllingeoverlår med rygben (ca. 1 kg)
|
4 |
Friskkværnet peber
|
|
Fed hvidløg uden skræl
|
5 |
Laurbærblade
|
8 |
¼ liter | |
Hvedemel
|
2 spsk |
Skyllede cherrytomater på stilk
|
300 g |
Store friske rosmarinkviste
|
5 |
Lunt groft flute
|
240 g |
---|