12836 kJ / 3068 kcal
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 19,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 11,2 g |
Fedt: | 40,4 % | 5,2 g |
600 g
Små, halverede kartofler med skræl
|
|
---|---|
500 g
Fintstrimlet spidskål
|
|
2
Store løg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
4 spsk
Koncentreret kyllingefond, fx touch of taste
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
4
Kyllingeoverlår med rygben (ca. 1 kg)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5
Fed hvidløg uden skræl
|
|
8
Laurbærblade
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
300 g
Skyllede cherrytomater på stilk
|
|
5
Store rosmarinkviste
|
240 g
Lunt groft flute
|
---|