Kylling i hvidvin

Kylling i hvidvin

60+ min Hovedret

En klassisk og nem opskrift på kylling i hvidvin. Retten består helt simpelt af kyllingelår, løg, timian, hvidvin og piskefløde. Når kylling og løg er stegt af, og resten af ingredienserne er tilsat, så passer retter sig selv i gryden. Kylling i hvidvin er en nem og lækker gæsteret. Servér med pasta, ris eller kartofler og en frisk salat.

Mere inspiration

Servér fx denne sprøde og saftige spidskålssalat til kylling i hvidvin.

Velbekomme!
Tips

I stedet for zittauerløg i både kan du bruge pillede hele, små skalotteløg. I stedet for piskefløde kan du bruge Madlavningsfløde 8% eller 18%.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14499 kJ / 3465 kcal

Næringsindhold pr. 100g

537 kJ / 128 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 27,5 % 8,7 g
Kulhydrat: 31,9 % 10,1 g
Fedt: 40,6 % 5,9 g

Ingredienser