I stedet for zittauerløg i både kan du bruge pillede hele, små skalotteløg. I stedet for piskefløde kan du bruge Madlavningsfløde 8% eller 18%.
11570 kJ / 2765 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 30,3 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 21,1 % | 5,3 g |
Fedt: | 48,6 % | 5,5 g |
Servér fx denne sprøde og saftige spidskålssalat til kylling i hvidvin.
25 g
Smør
|
|
---|---|
8
Optøede frosne kyllingeoverlår uden skind (ca. 800 g)
|
|
4
Løg i både (ca. 250 g)
|
|
4
Kviste frisk timian
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3½ dl
Tør hvidvin
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Piskefløde
|
50 g
Stegt bacon
|
|
---|---|
½ dl
Hakket frisk kruspersille
|
500 g
Frisk pasta (koges)
|
---|