Kylling i hvidvin

Kylling i hvidvin

60+ min Hovedret
En klassisk og nem opskrift på kylling i hvidvin. Retten består helt simpelt af kyllingelår, løg, timian, hvidvin og piskefløde. Når kylling og løg er stegt af, og resten af ingredienserne er tilsat, så passer retter sig selv i gryden. Kylling i hvidvin er en nem og lækker gæsteret. Servér med pasta, ris eller kartofler og en frisk salat.
Mere inspiration

Servér fx denne sprøde og saftige spidskålssalat til kylling i hvidvin.

Spidskålssalat
20 min
Spidskålssalat
(10)
Velbekomme!
Tips

I stedet for zittauerløg i både kan du bruge pillede hele, små skalotteløg. I stedet for piskefløde kan du bruge Madlavningsfløde 8% eller 18%.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14808 kJ / 3539 kcal

Næringsindhold pr. 100g

540 kJ / 129 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 27,3 % 8,7 g
Kulhydrat: 32,9 % 10,4 g
Fedt: 39,8 % 5,8 g

Ingredienser