Servér fx denne sprøde og saftige spidskålssalat til kylling i hvidvin.
I stedet for zittauerløg i både kan du bruge pillede hele, små skalotteløg. I stedet for piskefløde kan du bruge Madlavningsfløde 8% eller 18%.
11644 kJ / 2783 kcal
425 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 30,1 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 21 % | 5,3 g |
Fedt: | 48,9 % | 5,6 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Optøede frosne kyllingeoverlår uden skind (ca. 800 g)
|
8 |
Zittauerløg i både (ca. 250 g)
|
4 |
Kviste frisk timian
|
4 |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tør hvidvin
|
3½ dl |
Hvedemel
|
1 spsk |
1 dl |
Stegt bacon
|
50 g |
---|---|
Hakket frisk kruspersille
|
½ dl |
Frisk pasta (koges)
|
500 g |
---|