En klassisk og nem opskrift på kylling i hvidvin. Retten består helt simpelt af kyllingelår, løg, timian, hvidvin og piskefløde. Når kylling og løg er stegt af, og resten af ingredienserne er tilsat, så passer retter sig selv i gryden. Kylling i hvidvin er en nem og lækker gæsteret. Servér med pasta, ris eller kartofler og en frisk salat.
Servér fx denne sprøde og saftige spidskålssalat til kylling i hvidvin.
I stedet for zittauerløg i både kan du bruge pillede hele, små skalotteløg. I stedet for piskefløde kan du bruge Madlavningsfløde 8% eller 18%.
14808 kJ / 3539 kcal
540 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 27,3 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 32,9 % | 10,4 g |
Fedt: | 39,8 % | 5,8 g |