Du kan vælge at grydestege din yndlingsudskæring af kylling, fx kyllingeoverlår - så slipper du for at partere en hel kylling. Er det ikke sæson for rabarber, kan du servere en dejlig agurkesalat til.
15624 kJ / 3734 kcal
558 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 13,3 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 36,9 % | 12,1 g |
Fedt: | 49,8 % | 7,5 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Frisk kylling
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Kviste af kruspersille
|
|
50 g
Smør
|
|
½ dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Vinrabarber i 4 cm skrå stykker
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1¼ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Vand
|
|
Evt. kulør
|
175 g
Hovedsalat revet i grove stykker
|
|
---|---|
1 kg
Nye kartofler
|