Grydestegt kylling med rabarber, nye kartofler og brun sovs - det smager altså af sommer og ferie hos mormor. Det er en af de mest danske og mest elskede retter og grydestegt kylling er en klassiker, der giver gode minder om barndommens dufte og smag. Grydestegt kylling med det hele - så mangler vi bare en lun aften, så vi kan sætte os til bords ude i haven under en blomstrende hvidtjørn.
Du kan vælge at grydestege din yndlingsudskæring af kylling, fx kyllingeoverlår - så slipper du for at partere en hel kylling. Er det ikke sæson for rabarber, kan du servere en dejlig agurkesalat til.
15789 kJ / 3774 kcal
564 kJ / 135 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 15,6 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 38,6 % | 12,8 g |
Fedt: | 45,8 % | 7 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.