Lyst til mere sommertligt tilbehør?
Du kan vælge at grydestege din yndlingsudskæring af kylling, fx kyllingeoverlår - så slipper du for at partere en hel kylling. Er det ikke sæson for rabarber, kan du servere en dejlig agurkesalat til.
15809 kJ / 3778 kcal
565 kJ / 135 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 13,2 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 36,5 % | 12,1 g |
Fedt: | 50,3 % | 7,7 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
Frisk kylling
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Kviste af kruspersille
|
4 dl |
Smør
|
50 g |
Vand
|
½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
25 g |
---|---|
Vinrabarber i 4 cm skrå stykker
|
400 g |
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
1½ dl | |
Friskpresset citronsaft
|
1¼ spsk |
Sukker
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
1 dl | |
Hvedemel
|
1½ spsk |
Vand
|
1 dl |
Evt. kulør
|
Hovedsalat revet i grove stykker
|
175 g |
---|---|
Nye kartofler
|
1 kg |