Er I mange kan du stege kyllinger og kartofler i hver sin bradepande. Læg citroner og hvidløg i fadet med kyllingerne.
12951 kJ / 3095 kcal
444 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 29,2 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 27,1 % | 7,1 g |
Fedt: | 43,7 % | 5,2 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
Kylling (ca. 1400 g)
|
1 |
---|---|
Smør
|
20 g |
Røget paprika
|
1 spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
Kartofler
|
1 kg |
---|---|
Helt hvidløg
|
1 |
Citron (usprøjtet)
|
1 |
2 dl | |
Groft salt
|
½ tsk |
Frisk oregano
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Blandet salat
|
---|