Er I mange kan du stege kyllinger og kartofler i hver sin bradepande. Læg citroner og hvidløg i fadet med kyllingerne.
12435 kJ / 2972 kcal
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28,8 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 26,3 % | 8 g |
Fedt: | 44,9 % | 6,3 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1400 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1 spsk
Røget paprika
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kartofler
|
|
---|---|
1
Helt hvidløg
|
|
1
Citron (usprøjtet)
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
Oreganoblade
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Blandet salat
|
---|