Hytteostlasagne
Lækker hytteostlasagne med pulled chicken, der strutter af smag og sundhed. I stedet for den karakteristiske mornay- eller bechamelsauce har vi brugt hytteost som sauce. Det er nemt og giver en dejlig frisk og let lasagne. Hytteostlasagne kan nemt laves vegetarisk ved at undlade kyllingen eller at erstatte dem med svampe stegt i lidt sojasauce. Server hytteostlasagnen med en farverig tomatsalat.
Ingredienser
Pulled chicken
5 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
3
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
Tomatsauce
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 125 g)
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
3
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
4 stilke
Bladselleri i små tern (ca. 150 g)
|
|
1 dåse
Cherrytomater (ca. 400 g)
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
1 dl
Finthakkede basilikumblade
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Lasagne
9
Fuldkornslasagneplader
|
|
---|---|
450 g
Hytteost
|
|
50 g
Revet mozzarellaost
|
Tilbehør
Tomatsalat af cherrytomater, babyspinat, rødløg og
|
|
---|---|
Pinjekerner
|
Sådan gør du
Pulled chicken
Tomatsauce
Lasagne
Du kan erstatte delikatessepaprika med røget paprika for en mere intens smoked smag i lasagnen. Du kan erstatte kyllingen med 400-500 g svampe, alle slags kan bruges. Riv eller skær dem i mindre stykker og steg dem nogle minutter i lidt smør, sojasauce og evt. røget paprika. Tilsæt dem til tomatsaucen i stedet for kylling.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8619 kJ / 2060 kcal
Næringsindhold pr. 100g
275 kJ / 66 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 42 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 35,5 % | 5,8 g |
Fedt: | 22,5 % | 1,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.