Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan erstatte delikatessepaprika med røget paprika for en mere intens smoked smag i lasagnen.
8619 kJ / 2060 kcal
275 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 42 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 35,5 % | 5,8 g |
Fedt: | 22,5 % | 1,7 g |
Prøv også denne skønne vegetariske lasagne.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Vand
|
5 dl |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
3 |
Smør
|
10 g |
---|---|
Finthakkede rødløg (ca. 125 g)
|
2 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
3 |
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
3 |
Bladselleri i små tern (ca. 150 g)
|
4 stilke |
Cherrytomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
1 dåse |
Mild paprika
|
2 tsk |
Finthakkede frisk basilikum
|
1 dl |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
Fuldkornslasagneplader
|
9 |
---|---|
Hytteost
|
450 g |
Revet mozzarellaost
|
50 g |
Friske basilikum
|
---|
Tomatsalat af cherrytomater, babyspinat, rødløg og
|
|
---|---|
Pinjekerner
|