Ca. 45 min. ved 250° - traditionel ovn.
Dette er en ret, som egner sig godt til at lave til mange. Du kan bage kyllingelår og grøntsager ved 225° - varmluft i 3 lag, så der er til ca. 12 personer. Du skal regne med ca. 1 times bagetid, hvis ovnen er fyldt helt op.
Du kan lade skindene sidde på kyllingelårene, hvis I er mere til det.
7479 kJ / 1788 kcal
251 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 30,1 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 7,2 g |
Fedt: | 21,3 % | 1,4 g |
Her er en helt klassisk one pot med kylling.
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
10
Store pillede fed hvidløg
|
|
---|---|
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
100 g
Meget finthakkede soltørrede tomater i olie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
6
Rensede kyllingeoverlår uden rygben (ca. 1200 g)
|
|
750 g
Skrubbede hele, små kartofler
|
|
6
Rødløg i halve eller kvarte (ca. 450 g)
|
|
2
Grønne squash i store tern (ca. 400 g)
|
|
2
Røde og gule peberfrugter i store tern
|
|
250 g
Rensede hele røde og gule cherrytomater
|
|
20 stilke
Friske timiankviste
|
|
3 spsk
Olie fra de soltørrede tomater
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Frisk timian
|
---|