Kyllingelår og grøntsager

Kyllingelår og grøntsager

1 timer Hovedret
Kyllingelår og grøntsager i ovn er en dejlig nem og meget velsmagende ret. Den er lidt som en one pot (bortset fra at pot betyder gryde) bare i ovnen. Alt samlet i ét - det er nemt og overskueligt, de forskellige ingredienser supplerer hinandens smag godt og endelig - ikke meget opvask bagefter. Kyllingelår og grøntsager i ovn er en ret, der egner sig godt til familien på en hverdag, men som også sagtens kan serveres for en lidt større flok gæster til en gang uformel hygge.
Mere inspiration

Her er en helt klassisk one pot med kylling.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Dette er en ret, som egner sig godt til at lave til mange. Du kan bage kyllingelår og grøntsager ved 225° - varmluft i 3 lag, så der er til ca. 12 personer. Du skal regne med ca. 1 times bagetid, hvis ovnen er fyldt helt op.

Tip

Du kan lade skindene sidde på kyllingelårene, hvis I er mere til det.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2384 kJ / 2384 kcal

Næringsindhold pr. 100g

334 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 27,5 % 5,4 g
Kulhydrat: 44,2 % 8,7 g
Fedt: 28,3 % 2,6 g
Relateret video
Sådan parterer du kylling

Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser