Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler

Bedømmelse

(5 vurderinger)

1 timer

Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingelår (ca. 800 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kartoffel- og grønkålspande

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Kartoffel- og grønkålspande

Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre - gem ca. 2 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Skær kartoflerne i mindre stykker og kom dem i en sauterpande sammen med grønkål, flødefraiche og 1 dl kogevand. Bring det i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt ost, salt og peber og kog i yderligere ca. 2 min. Tilsæt evt. lidt mere kogevand og smag til. Drys retten med purløg og server sammen med kyllingelårene.

Stegetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 52 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: