Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

1 timer

Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingelår (ca. 800 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kartoffel- og grønkålspande

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Kartoffel- og grønkålspande

Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre - gem ca. 2 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Skær kartoflerne i mindre stykker og kom dem i en sauterpande sammen med grønkål, flødefraiche og 1 dl kogevand. Bring det i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt ost, salt og peber og kog i yderligere ca. 2 min. Tilsæt evt. lidt mere kogevand og smag til. Drys retten med purløg og server sammen med kyllingelårene.

Stegetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag