Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

1 timer

Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingelår (ca. 800 g)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kartoffel- og grønkålspande

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen.

Kartoffel- og grønkålspande

Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre - gem ca. 2 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Skær kartoflerne i mindre stykker og kom dem i en sauterpande sammen med grønkål, flødefraiche og 1 dl kogevand. Bring det i kog og kog det ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt ost, salt og peber og kog i yderligere ca. 2 min. Tilsæt evt. lidt mere kogevand og smag til. Drys retten med purløg og server sammen med kyllingelårene.

Stegetid

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen giver varme retter en dejlig rund og frisk smag (se også hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag