Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
•
Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.
Ingredienser
4
Kyllingelår (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Kartoffel- og grønkålspande
600 g
Skrællede kartofler
|
|
---|---|
150 g
Hakket grønkål
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
125 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ dl
Fintklippet purløg
|
Sådan gør du
Kartoffel- og grønkålspande
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9567 kJ / 2287 kcal
Næringsindhold pr. 100g
663 kJ / 159 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,3 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 19,8 % | 7,7 g |
Fedt: | 57,9 % | 10,4 g |