Kyllingelår i fad

Kyllingelår i fad

60+ min Hovedret
Kyllingelår i fad er en af de retter, der nemt kunne blive en ny, nem familiefavorit. Kyllingefadet skal ganske vist have noget tid i ovnen, men det nemt og hurtigt at tilberede. Og mens kyllingelår i fad og grøntsager er i ovnen, har du tid til at gøre andre ting...ryde op, dække bord og bare hygge.
Mere inspiration

Dejlig nem og lækker aftensmad med kyllingelår.

Kyllingelår i ovn
55 min
Kyllingelår i ovn
(14)
Velbekomme!
Brug en rest

I kan spise resten af suppen som en lille forret næste dag. Server fx med ærter og hvidløgscroutoner, eller med suppehorn og et drys gremolata (hakket persille vendt med hakket hvidløg og revet citronskal). Eller du kan bruge resten af suppen som pastasauce med ekstra grøntsager og evt. kød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1979 kJ / 1979 kcal

Næringsindhold pr. 100g

335 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 127 % 5,1 g
Kulhydrat: 217,6999969482422 % 8,8 g
Fedt: 65,4000015258789 % 2,6 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser