I kan spise resten af suppen som en lille forret næste dag. Server fx med ærter og hvidløgscroutoner, eller med suppehorn og et drys gremolata (hakket persille vendt med hakket hvidløg og revet citronskal). Eller du kan bruge resten af suppen som pastasauce med ekstra grøntsager og evt. kød.
7806 kJ / 1866 kcal
316 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 26,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 8,1 g |
Fedt: | 29,9 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
4 dl
Tomatsuppe
|
|
---|---|
5
Løg i både (ca. 400 g)
|
|
3 spsk finthakkede stilke fra bredbladet persille
|
|
4
Rensede kyllingeoverlår (ca. 800 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
750 g
Skrubbede kartofler i stave
|
|
---|---|
400 g
Skrællede gulerødder i store stykker
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Bredbladet persille
|
---|