Du kan skære toppen meget skråt af forårsløgene og ligge dem i isvand i ca. ½ time, så har du en meget smuk og velsmagende topping til retten.
13179 kJ / 3150 kcal
618 kJ / 148 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 38,6 % | 14 g |
Fedt: | 35,4 % | 5,9 g |
Prøv også denne nemme hverdagsret med teriyakisauce
Nem og hurtig aftensmad i airfryeren.
1 dl
Teriyakisauce
|
|
---|---|
½ dl
Flydende honning
|
|
1½ tsk
Stødt ingefær
|
|
1½ tsk
Hvidløgspulver
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
8
Kyllingelår
|
250 g
Basmatiris
|
|
---|---|
200 g
Broccolini i mindre stykker
|
150 g
Optøede edamamebønner
|
|
---|---|
½
Agurk i små tern
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde skiver
|
|
3 tsk
Japansk riseddike
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Salatost i tern, smuldret
|
|
---|---|
1 spsk
Sesamfrø (evt. ristede)
|