Kyllingelår i airfryer
Ny

Kyllingelår i airfryer

30 min
Hurtig og nem hverdagsmad med masser af grønt. Mariner kyllingelårene i en lækker teriyakimarinade, kom dem i en airfryer og nyd dem efter blot 25 min. De marinerede og glaserede kyllingelår severes med kogte ris, masser af grøntsager og resten af teriyakimarinaden. Alt i alt et super nemt og lækkert asiatisk inspireret aftensmåltid.

Sådan gør du

  • Pisk teriyakisauce og honning sammen med krydderierne.
  • Vend kyllinglårene godt rundt i marinaden og kom det hele i en airfryer på et stykke bagepapir.
  • Bag kyllingelårene ved 180° i ca. 25 min. Vend og pensl lårene af og til - ellers brænder marinaden på.
  • Kog imens risene efter anvisningen på emballagen - og vend broccolini i de sidste 5 min. af tilberedningstiden.
  • Vend edamamebønner, agurk og forårsløg sammen med riseddike og salt.
  • Anret 4 skåle med broccolini-ris, salat og kyllingelår og top dem med salatost og sesamfrø.

Du kan skære toppen meget skråt af forårsløgene og ligge dem i isvand i ca. ½ time, så har du en meget smuk og velsmagende topping til retten.

Energiindhold for hele retten:

13893 kJ / 3321 kcal

Næringsindhold pr. 100g

640 kJ / 153 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 25,2 % 9,5 g
Kulhydrat: 41,1 % 15,5 g
Fedt: 33,7 % 5,8 g
Mere inspiration

Prøv også denne nemme hverdagsret med teriyakisauce

Teriyaki nudler
Ny
15 min
Teriyaki nudler
(4)

Ingredienser

1 dl Teriyakisauce
½ dl Flydende honning
1½ tsk Stødt ingefær
1½ tsk Hvidløgspulver
1 tsk Tørrede chiliflager
8 Kyllingelår
300 g Basmatiris
200 g Broccolini i mindre stykker
150 g Optøede edamamebønner
½ Agurk i små tern
1 bundt Forårsløg i tynde skiver
2 tsk Japansk riseddike
½ tsk Groft salt
50 g Salatost i tern, smuldret
1 spsk Sesamfrø