Saltede kyllingelår
23 timer
•
Arbejdstid: 15 min
Fryseegnet
•
Sukker-saltede kyllingelår - er virkelig en delikatesse, der kan tilberedes i god tid. Prøv opskriften på saltede kylllingelår, hvor du bruner og koger kyllingelårene i panden og steger dem sprøde i ovnen. De sprøde lår er skønne både til aftensmad, madpakker, picnic og på buffet - og er populære hele året. Varier tilbehøret alt efter sæson og anledning.
Ingredienser
Saltning, dagen før
12
Kyllingeunderlår (ca. 1⅕ kg)
|
|
---|---|
3 spsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Sukker
|
100 g
Smør
|
|
---|---|
6
Hele nelliker
|
|
Blade af rucolasalat
|
|
360 g
Ristet rugbrød
|
|
Tyttebærsyltetøj
|
Sådan gør du
Saltning, dagen før
Saltede kyllingelår
Når kyllingelårene er kogt i smør, kan de stå tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn og derefter steges i ovnen - de skal stege i ca. 15 min.
Saltede kyllingelår kan fryses inden stegning. Lad dem tø i køleskabet og steg dem i ovnen i ca. 15 min.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
19110 kJ / 4567 kcal
Næringsindhold pr. 100g
947 kJ / 226 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 27,7 % | 15,4 g |
Kulhydrat: | 15,9 % | 8,8 g |
Fedt: | 56,4 % | 14,5 g |