Bagekartoffel i airfryer
50 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Bagekartofler i airfryer er super simpelt og lækkert tilbehør til mange forskellige retter. Vask og skrub bagekartoflerne, prik dem med en gaffel, pensl med olie og drys med salt - så klarer din airfryer resten. Resultatet er bløde, bagte kartofler med en sprød, salt skorpe. Toppingen vælger du selv og mulighederne er mange. Vi har valgt en klassisk kryddersmør smagt til med citron og hvidløg til vores bagekartoffel.
Ingredienser
4
Bagekartofler
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Fint salt
|
Kryddersmør
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket skalotteløg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Finthakket persille
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Flagesalt
|
---|
Sådan gør du
Har du glemt at få smørret ud af køleskabet, kan du skære tynde skiver af din smør med en ostehøvl - så bliver det meget hurtigt blødt. Du kan også ty til den lette løsning og købe en hvidløgs- eller kryddersmør. Eller måske en smagssat creme fraiche.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6702 kJ / 1602 kcal
Næringsindhold pr. 100g
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 4,7 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 14,3 g |
Fedt: | 52,8 % | 8,2 g |