Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.
Postejen kan fryses. Lun den inden serveringen.
14941 kJ / 3571 kcal
296 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 17,9 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 9,1 g |
Fedt: | 29,7 % | 2,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
80 g
Couscousgryn (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
1 dl
Kogende vand
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
450 g
Finthakkede champignoner
|
|
2
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
50 g
Grofthakkede, smuttede mandler
|
|
75 g
Tørrede tranebær
|
|
2
Æg
|
|
150 g
Kvark
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Kvark
|
|
---|---|
1 tsk
Flydende honning
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 spsk
Vand
|
Salat af 300 g dampede grønne bønner,
|
|
---|---|
50 g
Rødløg i halve tynde ringe, (ca. g)
|
|
50 g
Tørrede tranebær - og et drys salt og peber
|
240 g
Ristet rugbrød
|
---|