Postejen kan fryses. Lun den inden serveringen.
15084 kJ / 3605 kcal
299 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 17,6 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 8,9 g |
Fedt: | 31,8 % | 2,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Couscousgryn (ca. 1 dl)
|
80 g |
---|---|
Kogende vand
|
1 dl |
Rapsolie
|
1 spsk |
---|---|
Finthakkede champignoner
|
450 g |
Finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
Grofthakkede, smuttede mandler
|
50 g |
Tørrede tranebær
|
75 g |
Æg
|
2 |
150 g | |
Groft salt
|
1¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
200 g | |
Flydende honning
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
4 spsk |
Salat af 300 g dampede grønne bønner,
|
|
---|---|
Rødløg i halve tynde ringe, (ca. g)
|
50 g |
Tørrede tranebær - og et drys salt og peber
|
50 g |
Ristet rugbrød
|
240 g |
---|