Svampepostej med tranebær

Svampepostej med tranebær

60+ min Hovedret
Fryseegnet
Svampepostej med tranebær er en nyfortolkning af den gode gamle klassiker fra Karolines Køkken, nemlig lun champignonpaté. Svampepostejen her er med tørrede tranebær og couscous. Det er en dejlig grøn ret at servere til aftensmad sammen med bønnesalat og dressing. Svampepostej med tranebær kan også spises kold, fx på et stykke ristet rugbrød.
Velbekomme!
Frysetip

Postejen kan fryses. Lun den inden serveringen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3751 kJ / 3751 kcal

Næringsindhold pr. 100g

320 kJ / 76 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 16,6 % 3,1 g
Kulhydrat: 58,7 % 11,1 g
Fedt: 24,7 % 2,1 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Indkluderet i opskriften
Hokkaidosuppe
30 min
Hokkaidosuppe
(29)