Kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Nem og fedtfattig opskrift på en dejlig kartoffelsalat med syltede asier, karry og mager fraiche. Kartoffelsalaten er perfekt til stegt kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg mellemstore kartofler
  • ½ liter vand
  • 2 tsk groft salt

Dressing

Pynt

  • karse

Hertil

  • 500 g stegt kød fx. skinkeschnitzler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Kom kartoffelskiverne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 9 min. Hæld kartoflerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Dressing

Rør fraichen sammen med de øvrige ingredienser. Vend de afdryppede, lune kartoffelskiver i dressingen og smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Tip

I stedet for at finthakke løg og asie kan de blendes sammen med asielage i ca. 1 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: