Kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Nem og fedtfattig opskrift på en dejlig kartoffelsalat med syltede asier, karry og mager fraiche. Kartoffelsalaten er perfekt til stegt kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg mellemstore kartofler
  • ½ liter vand
  • 2 tsk groft salt

Dressing

Pynt

  • karse

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx skinkeschnitzler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Kom kartoffelskiverne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 9 min. Hæld kartoflerne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Dressing

Rør fraichen sammen med de øvrige ingredienser. Vend de afdryppede, lune kartoffelskiver i dressingen og smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Tip

I stedet for at finthakke løg og asie kan de blendes sammen med asielage i ca. 1 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,1 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag