Burger med spidskålssalat og krydret hytteost
30 min
•
&format=webp)
Prøv burger på en ny måde. Her med krydret bøf, hytteost og spidskålsalat. Enkelt, let at gå til, hurtig aftensmad, knasende og velsmagende.
Ingredienser
Burgerbøffer
½ tsk
Hel spidskommen
|
|
---|---|
½ tsk
Korianderfrø
|
|
250 g
Hytteost
|
|
2½ spsk
Peberfrugtpesto
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Spidskålssalat
275 g
Fintstrimlet spidskål
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
2 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
½ dl
Sød chilisauce
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
4
Store fuldkornsboller (ca. 350 g)
|
---|
Sådan gør du
Burgerbøffer
Spidskålssalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7820 kJ / 1869 kcal
Næringsindhold pr. 100g
454 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 33,3 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 12,3 g |
Fedt: | 20,6 % | 2,5 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
