Burger med spidskålssalat og krydret hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Burger med spidskålssalat og krydret hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Prøv burger på en ny måde. Her med krydret bøf, hytteost og spidskålsalat. Sund og mættende.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ tsk hele spidskommen
  • ½ tsk korianderfrø

Spidskålssalat

  • 275 g fintstrimlet spidskål
  • 2 røde peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 2 spsk finthakket mynte
  • ½ dl sød chilisauce
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 4 store fuldkornsboller (ca. 350 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spidskommen og korianderfrø i en varm tør pande og rist dem ved jævn varme i ca. 3 min. - til de dufter. Kom krydderierne i en morter og stød dem.

Vend hytteost og pesto sammen. Kom de stødte krydderier i en skål sammen med oksekød, 100 g af den krydrede hytteost, salt og peber. Rør farsen godt sammen. Del farsen i 4 og form til bøffer. Grill bøfferne på en grillpande - ca. 5 min. på hver side.

Spidskålssalat

Vend imens spidskål, peberfrugt, rødløg, mynte, chilisauce og citronsaft godt sammen.

Rist burgerbollerne og flæk dem. Fordel spidskålssalat, bøf og resten af hytteosten i hver af burgerbollerne.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag