Burger med spidskålssalat og krydret hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Burger med spidskålssalat og krydret hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Prøv burger på en ny måde. Her med krydret bøf, hytteost og spidskålsalat. Sund og mættende.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ tsk hele spidskommen
  • ½ tsk korianderfrø

Spidskålssalat

  • 275 g fintstrimlet spidskål
  • 2 røde peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 2 spsk finthakket mynte
  • ½ dl sød chilisauce
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 4 store fuldkornsboller (ca. 350 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spidskommen og korianderfrø i en varm tør pande og rist dem ved jævn varme i ca. 3 min. - til de dufter. Kom krydderierne i en morter og stød dem.

Vend hytteost og pesto sammen. Kom de stødte krydderier i en skål sammen med oksekød, 100 g af den krydrede hytteost, salt og peber. Rør farsen godt sammen. Del farsen i 4 og form til bøffer. Grill bøfferne på en grillpande - ca. 5 min. på hver side.

Spidskålssalat

Vend imens spidskål, peberfrugt, rødløg, mynte, chilisauce og citronsaft godt sammen.

Rist burgerbollerne og flæk dem. Fordel spidskålssalat, bøf og resten af hytteosten i hver af burgerbollerne.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: