Burger med lynsyltede grøntsager
30 min
•
&format=webp)
Super-saftig burger med masser af smag....og så ovenikøbet nøglehulsmærket.
Ingredienser
Lynsyltede grøntsager
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
1
Rød peberfrugt i tynde strimler (ca. 200 g)
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 200 g)
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Lagereddike
|
Bøffer
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
4
Grove burgerboller (ca. 350 g)
|
|
---|---|
4 spsk
Sennep, fx sød, taffel eller dijon
|
Sådan gør du
Lynsyltede grøntsager
Bøffer
Smør evt. burgeren med en god krydret mayonnaise i stedet for sennep. Du kan supplere med stegte baconskiver.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9872 kJ / 2360 kcal
Næringsindhold pr. 100g
595 kJ / 142 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 31 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 40,5 % | 14,2 g |
Fedt: | 28,5 % | 4,6 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
