Ca. 25 min. ved 200° - varmluft.
Du kan lave mindre stærke "røstiboller" ved at skifte tex mex osten ud med Arla Karolines Køkken® revet Mozzarella.
Røstierne kan fryses. Lun dem inden servering.
9017 kJ / 2155 kcal
373 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 17,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 35,7 % | 3,6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1 kg
Fintrevne kartofler
|
|
---|---|
1
Fintrevet gul squash - eller grøn (ca. 200 g)
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
|
1
Æg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
500 g
Majskerner
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
4 dl
Frisk koriander
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Blade af romainesalat
|
|
---|---|
1
Avocado i lange skiver (ca. 100 g)
|
|
3
Tomater i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
2 spsk
Grofthakkede, ristede mandler
|