Denne bønnebøf er også særdeles velegnet til at blive serveret i en burger.
Hvis du gerne selv vil udbløde og koge dine bønner, er dette også en mulighed. Tørrede bønner, som du selv udbløder og koger, har mere struktur. Udblød og kog evt. en stor portion bønner og frys dem ned, så slipper du for forberedelsen næste gang.
5655 kJ / 1352 kcal
703 kJ / 168 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,7 g |
Protein: | 21,5 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 15,9 g |
Fedt: | 40,2 % | 7,6 g |
Når grillen nu er i gang, kan du servere bønnebøfferne med disse grillede kartofler til.
2 dåser
Sorte bønner (ca. 480 g)
|
|
---|---|
50 g
Havregryn
|
|
45 g
Hørfrø
|
|
30 g
Semidried tomater, hakket i grove stykker
|
|
2
Fed hvidløg, hakket
|
|
1 spsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Salt
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Stødt muskatnød
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
50 g
Lagret cheddarost i små stykker
|
|
---|---|
1 dl
Hakket krydderurter fx. persille og/eller basilikum
|
|
1
Grofthakket rødløg
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|