Mayonnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Mayonnaise smager bare bedst hjemmelavet! Prøv denne simlpe opskrift på mayonnaise - og smag den evt. til med sæsonens krydderurter, hvidløg eller sennep.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 1 dl

Antal portioner

  • 1 æggeblomme (stuetemperatur)
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl koldpresset rapsolie (stuetemperatur)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommen godt med salt, peber og 1 spsk af olien. Pisk resten af olien i, i en tynd stråle. Smag til og stil mayonnaisen tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Tilberedningstip

Ved tilberedning af mayonnaise er det vigtigt at både ingredienser og skål har samme temperatur - lad det stå fremme på køkkenbordet i mindst ½ time.

Variation

Koldpresset rapsolie giver mayonnaise en flot gullig farve, men også en mere kraftig smag. Erstat den koldpressede rapsolie med en traditionel rapsolie, hvis du ønsker en hvid mayonnaise med mere neutral smag. Smag mayonnaisen til med hvidløg, sennep eller årstidens friske krydderurter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 0 %
  • Fedt: 99 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag