Mayonnaise

Mayonnaise

15 min Tilbehør

Mayonnaise smager bare bedst hjemmelavet! Prøv denne simlpe opskrift på mayonnaise - og smag den evt. til med sæsonens krydderurter, hvidløg eller sennep.

Mere inspiration

Brug den hjemmelavede mayonnaise til burgers.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Ved tilberedning af mayonnaise er det vigtigt at både ingredienser og skål har samme temperatur - lad det stå fremme på køkkenbordet i mindst ½ time.

Variation

Koldpresset rapsolie giver mayonnaise en flot gullig farve, men også en mere kraftig smag. Erstat den koldpressede rapsolie med en traditionel rapsolie, hvis du ønsker en hvid mayonnaise med mere neutral smag. Smag mayonnaisen til med hvidløg, sennep eller årstidens friske krydderurter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3527 kJ / 843 kcal

Næringsindhold pr. 100g

3327 kJ / 795 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 1,1 % 2,3 g
Kulhydrat: 0,3 % 0,5 g
Fedt: 98,6 % 88,7 g

Ingredienser