Mayonnaise smager bare bedst hjemmelavet! Prøv denne simlpe opskrift på mayonnaise - og smag den evt. til med sæsonens krydderurter, hvidløg eller sennep.
Brug den hjemmelavede mayonnaise til burgers.
3527 kJ / 843 kcal
3327 kJ / 795 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 1,1 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 0,3 % | 0,5 g |
Fedt: | 98,6 % | 88,7 g |
Ved tilberedning af mayonnaise er det vigtigt at både ingredienser og skål har samme temperatur - lad det stå fremme på køkkenbordet i mindst ½ time.
Koldpresset rapsolie giver mayonnaise en flot gullig farve, men også en mere kraftig smag. Erstat den koldpressede rapsolie med en traditionel rapsolie, hvis du ønsker en hvid mayonnaise med mere neutral smag. Smag mayonnaisen til med hvidløg, sennep eller årstidens friske krydderurter.