Remoulade

Remoulade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Hjemmelavet remoulade. Lav din remoulade helt fra bunden, eller køb et eller flere af remouladens delelementer og bland dem selv i de rigtige forhold.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

½ Liter

Antal portioner

Pickles

  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 skrællede gulerødder i skiver
  • ½ blomkål i små buketter
  • ½ grøn squash i små tern
  • 2 dl hvidvinseddike
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 8 sorte peberkorn
  • 2 tsk stødt gurkemeje
  • 2 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk atamon

Mayonnaise

  • 2 æggeblommer
  • ¼ tsk fint salt
  • ½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ dl koldpresset rapsolie

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Pickles

Bring vand og salt i kog i en gryde og kog gulerødder og blomkål i ca. 5 min. Tilsæt squash og lad det koge i yderligere 1 min. Lad grøntsagerne dryppe godt af i en sigte.

Kog ingredienserne til lagen, undtagen maizena, vand og atamon, i ca. 3 min. Rør maizena og vand til en jævning og rør den i lagen. Dæmp varmen og kog lagen i ca. 1 min.

Tilsæt atamon og fjern peberkornene. Vend de afdryppede grøntsager ned i lagen. Smag til og fordel den færdige pickles på skoldede glas. Stil den tildækket i køleskabet.

Mayonnaise

Pisk æggeblommerne godt med salt, citronsaft og 1 spsk af olien. Pisk langsomt resten af olien i, i en tynd stråle. Smag til og stil mayonnaisen tildækket i køleskabet.

Hjemmelavet remoulade

Blend eller hak dine pickles fint og vend dem sammen med mayonnaisen - 300 g hakkede pickles til 100 g mayonnaise.

Tilberedningstip

Ved tilberedning af mayonnaise er det vigtigt at både ingredienser og skål har samme temperatur - lad det stå fremme på køkkenbordet i mindst ½ time.

Forbered i god tid

Det er vigtigt at redskaber og sylteglas er helt rene. Sylteglassene bør skoldes og skylles med atamon. Chutney, pickles og marmelade, der er syltet under hygiejniske forhold, tilsat atamon og opbevares uåbnet i køleskabet, kan holde sig mindst et år, ofte længere.

Hver gang, der tages af sylteglasset, bør det være med en ren ske. Læg aldrig en rest pickles eller lignende tilbage i glasset, og stil ikke selve sylteglasset på spisebordet.

Tip

Køb færdige pickles, fx piccalilly og færdig mayonnaise og bland det i overstående forhold. Tilsæt evt. 1 tsk. stødt gurkemeje for farven.

Print

Andre gode forslag