Remoulade

Remoulade

30 min Tilbehør
Her har du en remoulade opskrift på en helt og aldeles hjemmelavet remoulade - helt fra bunden. Hjemmerørt remoulade består af hjemmelavet pickles og hjemmelavet mayonnaise - og om det skal være en fin eller en grov remoulade bestemmer du selv. Det kommer an på, hvor fint eller groft du hakker din pickles. Lav din remoulade helt fra bunden, eller køb et eller flere af remouladens delelementer og bland dem selv i de rigtige forhold - du får blandingsforholdet på remouladen her.
Mere inspiration

Du kan servere den hjemmelavede remoulade til fish and chips.

Fish and chips
1 timer
Fish and chips
(36)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Ved tilberedning af mayonnaise er det vigtigt at både ingredienser og skål har samme temperatur - lad det stå fremme på køkkenbordet i mindst ½ time.

Forbered i god tid

Det er vigtigt at redskaber og sylteglas er helt rene. Sylteglassene bør skoldes og skylles med atamon. Chutney, pickles og marmelade, der er syltet under hygiejniske forhold, tilsat atamon og opbevares uåbnet i køleskabet, kan holde sig mindst et år, ofte længere. Hver gang, der tages af sylteglasset, bør det være med en ren ske. Læg aldrig en rest pickles eller lignende tilbage i glasset, og stil ikke selve sylteglasset på spisebordet.

Tip

Køb færdige pickles, fx piccalilly og færdig mayonnaise og bland det i overstående forhold. Tilsæt evt. 1 tsk. stødt gurkemeje for farven.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6842 kJ / 1635 kcal

Næringsindhold pr. 100g

498 kJ / 119 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 3,2 % 0,9 g
Kulhydrat: 18,4 % 5,4 g
Fedt: 78,2 % 10,5 g
Alkohol: 0,2 %

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise