Aioli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

15 min

Aioli er en hvidløgsmayonnaise, som kan bruges som dip til fx ovnbagte grøntsager, kartofler eller som dressing i en burger. Denne hjemmelavede aioli smager fantastisk og er let at gå til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 1 dl

Antal portioner

  • 1 æggeblomme
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 dl rapsolie

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggeblommen godt med hvidløg, salt, peber og halvdelen af citronsaften samt 1 spsk af olien. Pisk resten af olien i, i en tynd stråle. Smag evt. til med resten af citronen, salt og peber. Stil aiolien tildækket i køleskabet indtil serveringen.

Tilberedningstip

Ved tilberedning af aioli er det vigtigt at både ingredienser og skål har samme temperatur - lad det stå fremme på køkkenbordet i mindst ½ time.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,1 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 1 %
  • Fedt: 97 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag