Butternut squash i ovn

Nøglehulsmærket opskrift

Butternut squash i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

Butternut squash i ovn er lækkert tilbehør til mange retter. Butternut squash i ovn kan også bruges som alternativ til det traditionelle diptilbehør som agurk og gulerod.

Ingredienser

Antal portioner

  • 12 tynde både butternut squash (ca. 350 g)
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 2 skiver hårdtristet mørkt rugbrød
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl squashbådene med olie og drys med spidskommen. Fordel dem på en bageplade med alufolie og bag dem midt i ovnen. Grill dem herefter øverst i ovnen. Skær det ristede rugbrød i 12 stave og læg et stykke græskar på hver. Pynt med bredbladet persille, drys med salt og server med kvarken som dip.

Bagetid

Ca. 15 min ved 200° - traditionel ovn.

Grill

7-10 min. - til de er gyldne

Tip

I stedet for butternut squash kan du bruge hokaido - lækkert at man er fri for at skrælle begge slags.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: