9125 kJ / 2181 kcal
559 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 27,4 % | 9 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 14,5 g |
Fedt: | 28,5 % | 4,3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
10 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Løg i ringe (ca. 300 g)
|
|
3 spsk
Vand
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
4
Store sandwichboller, fx fuldkorn (ca. 360 g)
|
|
---|---|
4 spsk
Krydret mayonnaise, fx miracle whip balance
|
|
4 spsk
Tomatketchup
|