Mexi burger med salsa
35 min
•
&format=webp)
Mexi burgeren er fuld af smag og flotte farver. Med både nem salsa, guacamole, bøffer og smeltet cheddar ost. Og som prikken over i'et, fritter af søde kartofler.
Ingredienser
Fritter af søde kartofler
800 g
Søde kartofler i grove stave
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
Salsa
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
---|---|
250 g
Modne tomater i små tern
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Grofthakket frisk koriander
|
Bøffer
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Cheddarost i 8 tynde skiver
|
Guacamole
1
Avocado uden sten og skal (ca. 100 g)
|
|
---|---|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Burgere
4
Lune store ciabattaboller
|
|
---|---|
8
Blade af hjertesalat (ca. 75 g)
|
Sådan gør du
Fritter af søde kartofler
Salsa
Bøffer
Guacamole
Læg burgerne sammen
