I stedet for at smøre burgerbollerne med sennep, kan du bruge en krydret mayonnaise. Har du ikke en grillpande, kan du i stedet stege kyllingefilet og aubergine i olie på en pande. Vil du selv bage burgerboller har du opskriften her. Du kan også bage brioche burgerboller.
8905 kJ / 2128 kcal
478 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 33,3 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 12,7 g |
Fedt: | 21,4 % | 2,8 g |
Her har du en lidt mere børnevenlig kyllingeburger.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Olivenolie
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Aubergine i skiver (ca. 250 g)
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Hytteost
|
200 g |
---|---|
Fint klippet purløg
|
1 spsk |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Grove burgerboller (ca. 400 g)
|
4 |
---|---|
Dijon-honningsennep
|
6 spsk |
Fintsnittet spidskål
|
300 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |