I stedet for at smøre burgerbollerne med sennep, kan du bruge en krydret mayonnaise. Har du ikke en grillpande, kan du i stedet stege kyllingefilet og aubergine i olie på en pande. Vil du selv bage burgerboller har du opskriften her. Du kan også bage brioche burgerboller.
8905 kJ / 2128 kcal
478 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 33,3 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 12,7 g |
Fedt: | 21,4 % | 2,8 g |
Her har du en lidt mere børnevenlig kyllingeburger.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Aubergine i skiver (ca. 250 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 spsk
Fint klippet purløg
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
4
Grove burgerboller (ca. 400 g)
|
|
---|---|
6 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|