Uhm! Kyllingeburger med grillede auberginer er en dejlig let og frisk burger. Der er masser af spidskål, hytteost og grillet kyllingefilet i burgeren og så den grillede aubergine, som giver ekstra dejlig smag og konsistens. Du kan servere kyllingeburgeren som et lettere alternativ til en traditionel burger. Nogen gange har man lyst til et let måltid og andre dage skal den have fuld skrue med en traditionel burger med det hele.
Her har du en lidt mere børnevenlig kyllingeburger.
I stedet for at smøre burgerbollerne med sennep, kan du bruge en krydret mayonnaise. Har du ikke en grillpande, kan du i stedet stege kyllingefilet og aubergine i olie på en pande. Vil du selv bage burgerboller har du opskriften her. Du kan også bage brioche burgerboller.
8335 kJ / 1992 kcal
447 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 38,2 % | 10 g |
Kulhydrat: | 39,9 % | 10,5 g |
Fedt: | 21,9 % | 2,6 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.