Burgerboller
2 timer
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Ingen burger uden bolle. Bag dine egne luftige og saftige burgerboller. Hjemmelavede burgerboller er så meget bedre end de købte, og du kan hygge dig med andre gøremål, mens dejen hæver. Burgerbollerne er nemme at lave og de gør din burger hjemmelavet hele vejen igennem.
Ingredienser
Burgerboller
50 g
Smør
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
650 g
Hvedemel
|
|
1
Sammenpisket æg til pensling
|
|
1 dl
Sesamfrø eller solsikkefrø
|
Sådan gør du
Burgerboller
Du kan udskifte 150 g af hvedemelet med rugmel eller grahamsmel og få en grovere burgerbolle.
Burgerbollerne kan fryses - lun dem evt. inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13560 kJ / 3241 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1090 kJ / 261 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 12,3 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 63,8 % | 40,9 g |
Fedt: | 23,9 % | 7 g |