Burgerboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

60+ min

Ingen burger uden bolle. Med hjemmelavede burgerboller bliver burgeren bare bedre

Ingredienser

16 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 3 dl mælk
  • 50 g gær
  • 200 g sigtemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk groft salt
  • 1 spsk honning
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 400 g hvedemel (ca. 7 1/4 dl)

Pynt

  • sigtemel

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 45 min. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 16 stykker og form dem til flade boller (ca. 10 cm i diameter). Lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 15 min. Drys med sigtemel og bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Frysetip

Lun dem inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,7 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 17 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: