Miniburgerboller
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
De bedste mini burgerboller til dine sliders. Vores opskrift på hjemmelavede burgerbolle er luftige og lette - og dine sliders bliver til små perfekte burgere. Fyld burgerbollerne med dit yndlingsfyld til børnefødselsdagen, buffeten eller sommerfesten. Burgerbollerne er nemme at lave, og de gør din sliders hjemmelavet hele vejen igennem.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Fuldkornshvedemel
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Pynt
Sesamfrø
|
---|
Sådan gør du
Burgerboller
Du kan også bage store burgerboller. Del dejen i 8 stykker og tril dem til boller. Tryk bollerne flade (ca. 12 cm i diameter) og læg dem på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne øverst og nederst i ovnen, 10-12 min. ved 200° - varmluft.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6273 kJ / 1499 kcal
Næringsindhold pr. 100g
953 kJ / 228 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 11,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 71,2 % | 40 g |
Fedt: | 16,9 % | 4,3 g |