Miniburgerboller

Miniburgerboller

60+ min Hovedret
Fryseegnet
De bedste mini burgerboller til dine sliders. Vores opskrift på hjemmelavede burgerbolle er luftige og lette - og dine sliders bliver til små perfekte burgere. Fyld burgerbollerne med dit yndlingsfyld til børnefødselsdagen, buffeten eller sommerfesten. Burgerbollerne er nemme at lave, og de gør din sliders hjemmelavet hele vejen igennem.
Mere inspiration

Prøv at lave sliders med pulled chicken af de disse miniburgerboller

Velbekomme!
Tip

Du kan også bage store burgerboller. Del dejen i 8 stykker og tril dem til boller. Tryk bollerne flade (ca. 12 cm i diameter) og læg dem på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne øverst og nederst i ovnen, 10-12 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6222 kJ / 1487 kcal

Næringsindhold pr. 100g

946 kJ / 226 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 12,8 % 7,1 g
Kulhydrat: 70,6 % 39,3 g
Fedt: 16,6 % 4,2 g

Ingredienser