De bedste mini burgerboller til dine sliders. Vores opskrift på hjemmelavede burgerbolle er luftige og lette - og dine sliders bliver til små perfekte burgere. Fyld burgerbollerne med dit yndlingsfyld til børnefødselsdagen, buffeten eller sommerfesten. Burgerbollerne er nemme at lave, og de gør din sliders hjemmelavet hele vejen igennem.
Prøv at lave sliders med pulled chicken af de disse miniburgerboller
Du kan også bage store burgerboller. Del dejen i 8 stykker og tril dem til boller. Tryk bollerne flade (ca. 12 cm i diameter) og læg dem på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne øverst og nederst i ovnen, 10-12 min. ved 200° - varmluft.
6222 kJ / 1487 kcal
946 kJ / 226 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 12,8 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 70,6 % | 39,3 g |
Fedt: | 16,6 % | 4,2 g |