Du kan bage dine egne boller til sliders med pulled chicken
Lav marinaden dagen før og hæld 1 dl af den i en frysepose. Kom kyllingekødet heri og vend godt rundt, så marinaden fordeler sig på kødet. Læg kødet med marinaden i køleskabet indtil tilberedningen dagen efter.
Erstat røget paprika med delikatessepaprika, hvis du ønsker en marinade uden røgsmag.
12629 kJ / 3018 kcal
563 kJ / 135 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,7 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 36,6 % | 12,1 g |
Fedt: | 34,7 % | 5,3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Tomatketchup
|
1½ dl |
---|---|
Rapsolie
|
½ dl |
Hvidvinseddike
|
3 spsk |
Hoisinsauce
|
3 spsk |
Mild paprika
|
1 spsk |
Røget paprika
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
4 |
---|
Fintsnittet lilla spidskål
|
250 g |
---|---|
Groftrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
2 |
Mangofrugt i små tern (ca. 200 g)
|
1 |
Små burgerboller - sliders (ca. 300 g)
|
12 |
---|---|
Hjertesalat
|
12 blade |
450 g |