Ca. 2½ time ved 150° - traditionel ovn.
Lav marinaden dagen før og hæld 1 dl af den i en frysepose. Kom kyllingekødet heri og vend godt rundt, så marinaden fordeler sig på kødet. Læg kødet med marinaden i køleskabet indtil tilberedningen dagen efter.
Erstat røget paprika med delikatessepaprika, hvis du ønsker en marinade uden røgsmag.
12083 kJ / 2888 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28,7 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 38,5 % | 12,2 g |
Fedt: | 32,8 % | 4,8 g |
Du kan bage dine egne boller til sliders med pulled chicken
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1½ dl
Tomatketchup
|
|
---|---|
½ dl
Rapsolie
|
|
3 spsk
Hvidvinseddike
|
|
3 spsk
Hoisinsauce
|
|
1 spsk
Mild paprika
|
|
1 spsk
Røget paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
---|
250 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
---|---|
2
Groftrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
|
1
Mangofrugt i små tern (ca. 200 g)
|
12
Små burgerboller - sliders (ca. 300 g)
|
|
---|---|
12 blade
Hjertesalat
|
|
450 g
Hytteost
|