Kyllingeleverpostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Nem og lækker kyllingeleverpostej med cognac. Smager godt på både rugbrød, groft brød og kiks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 36 små skiver

Antal portioner

  • 400 g kyllingelever
  • 1 tsk groft salt
  • 1 finthakket bananskalotteløg (ca. 75 g)
  • 3 spsk cognac
  • friskkværnet peber
  • 350 g blødt smør

Tilbehør

  • 1 appelsin i fileter
  • ½ dl granatæblekerner
  • ærteskud

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingeleveren i små stykker og drys salt henover. Steg den i ca. 10 g af smørret i ca. 3 min ved høj varme. Tilsæt løgene og steg i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt cognac og peber og steg i yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og lad blandingen køle lidt af.

Hæld den stegte lever i en blender og blend i ca. 1 min. Tilsæt smørret lidt efter lidt, mens blenderen kører, og blend til blandingen er helt glat. Smag til. Fold en lang smal form af bagepapir (ca. 6 x 30 cm) eller beklæd en fast form af plastik eller metal med husholdningsfilm og hæld kyllingeleverpostejen heri. Stil den på køl i min. 4 timer.

Skær kyllingeleverpostejen i 36 skiver og læg dem samlet på et fad. Pynt med appelsinfileter, granatæblekerner og ærteskud.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 84 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag