Kyllingeleverpostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Nem og lækker kyllingeleverpostej med cognac. Smager godt på både rugbrød, groft brød og kiks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 36 små skiver

Antal portioner

  • 400 g kyllingelever
  • 1 tsk groft salt
  • 1 finthakket bananskalotteløg (ca. 75 g)
  • 3 spsk cognac
  • friskkværnet peber
  • 350 g blødt smør

Tilbehør

  • 1 appelsin i fileter
  • ½ dl granatæblekerner
  • ærteskud

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingeleveren i små stykker og drys salt henover. Steg den i ca. 10 g af smørret i ca. 3 min ved høj varme. Tilsæt løgene og steg i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt cognac og peber og steg i yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og lad blandingen køle lidt af.

Hæld den stegte lever i en blender og blend i ca. 1 min. Tilsæt smørret lidt efter lidt, mens blenderen kører, og blend til blandingen er helt glat. Smag til. Fold en lang smal form af bagepapir (ca. 6 x 30 cm) eller beklæd en fast form af plastik eller metal med husholdningsfilm og hæld kyllingeleverpostejen heri. Stil den på køl i min. 4 timer.

Skær kyllingeleverpostejen i 36 skiver og læg dem samlet på et fad. Pynt med appelsinfileter, granatæblekerner og ærteskud.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 84 %
  • Alkohol: 3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag