Leverpostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

60+ min

Nem opskrift til at lave din egen leverpostej uden at svine hele køkkenet til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

5 personer pr. portion

Antal portioner

  • 300 g svinelever i mindre stykker
  • ¼ liter mælk
  • 150 g smeltet smør
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 zittauerløg i både
  • ½ dl friske oreganoblade
  • 1 æg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Hak leveren i en food processor/hurtighakker ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek.
  2. Kom de øvrige ingredienser i skålen i nævnte rækkefølge og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek.
  3. Fordel blandingen i 5 ovnfaste forme (a ca. 2 dl). Bag postejerne midt i ovnen.
  4. Server leverpostejerne lune eller kolde med fx groft brød og surt.

Bagetid

Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. ½ time.

Tip

Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

Frysetip

Leverpostejerne kan fryses ubagte. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15353 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag