Uhm! Det er svært at modstå en varm hjemmelavet leverpostej. Leverpostej er sammen med rugbrød nok det mest danske "måltid" vi kan tænke os. Rigtig mange danskere smører sig en leverpostejmad hver eneste dag - og skal det være ekstra godt, skal det være en hjemmelavet leverpostej direkte fra ovnen. Og det er faktisk også nemt at lave en varm leverpostej. Her har du en meget hurtig og lækker opskrift på dejlig varm hjemmelavet leverpostej.
Lun hjemmelavet leverpostej på hjemmebagt rugbrød smager himmelsk!
Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.
Leverpostejerne kan fryses ubagte. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.
7095 kJ / 1696 kcal
829 kJ / 198 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 19,6 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 7,9 % | 3,9 g |
Fedt: | 72,5 % | 16,2 g |