Leverpostej

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

60+ min

Nem opskrift til at lave din egen leverpostej uden at svine hele køkkenet til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

5 personer pr. portion

Antal portioner

  • 300 g svinelever i mindre stykker
  • ¼ liter mælk
  • 150 g smeltet smør
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 zittauerløg i både
  • ½ dl friske oreganoblade
  • 1 æg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak leveren i en food processor/hurtighakker ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Kom de øvrige ingredienser i skålen i nævnte rækkefølge og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Fordel leverblandingen i 4 forme (a ca. 2½ dl) og bag postejerne midt i ovnen.

Tip

Leverpostejerne kan fryses rå. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.

Bagetid

Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 40 min.

Frysetip

Leverpostejerne kan fryses ubagte.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15353 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag