Leverpostej

Leverpostej

60+ min Frokost
Fryseegnet
Det er svært at modstå en varm hjemmelavet leverpostej. Leverpostej er sammen med rugbrød nok det mest danske "måltid" vi kan tænke os. Rigtig mange danskere smører sig en leverpostejmad hver eneste dag - og skal det være ekstra godt, skal det være en hjemmelavet leverpostej direkte fra ovnen. Og det er faktisk også nemt at lave en varm leverpostej. Her har du en meget hurtig og lækker opskrift på dejlig varm hjemmelavet leverpostej.
Mere inspiration

Lun hjemmelavet leverpostej på hjemmebagt rugbrød smager himmelsk!

Rugbrød
60+ min
Rugbrød
(39)
Velbekomme!
Tip

Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

Frysetip

Leverpostejerne kan fryses ubagte. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.

Variation

Vil du lave juleleverpostej kan du tilsætte allehånde, nelliker og timian til farsen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7095 kJ / 1696 kcal

Næringsindhold pr. 100g

829 kJ / 198 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 19,6 % 9,6 g
Kulhydrat: 7,9 % 3,9 g
Fedt: 72,5 % 16,2 g

Ingredienser