Leverpostej

60+ min Frokost

Nem opskrift til at lave din egen leverpostej uden at svine hele køkkenet til.

Leverpostej
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7089 kJ / 1694 kcal

Næringsindhold pr. 100g

832 kJ / 199 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 19,6 % 9,6 g
Kulhydrat: 7,9 % 3,9 g
Fedt: 72,5 % 16,3 g
Tip

Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

Frysetip

Leverpostejerne kan fryses ubagte. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.

Ingredienser