Leverpostej

Leverpostej

60+ min Frokost
Fryseegnet

Uhm! Det er svært at modstå en varm hjemmelavet leverpostej. Leverpostej er sammen med rugbrød nok det mest danske "måltid" vi kan tænke os. Rigtig mange danskere smører sig en leverpostejmad hver eneste dag - og skal det være ekstra godt, skal det være en hjemmelavet leverpostej direkte fra ovnen. Og det er faktisk også nemt at lave en varm leverpostej. Her har du en meget hurtig og lækker opskrift på dejlig varm hjemmelavet leverpostej.

Mere inspiration

Lun hjemmelavet leverpostej på hjemmebagt rugbrød smager himmelsk!

Velbekomme!
Tip

Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.

Frysetip

Leverpostejerne kan fryses ubagte. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7089 kJ / 1694 kcal

Næringsindhold pr. 100g

832 kJ / 199 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 19,6 % 9,6 g
Kulhydrat: 7,9 % 3,9 g
Fedt: 72,5 % 16,3 g

Ingredienser