Leverpostej

Bedømmelse

(22 vurderinger)

60+ min

Nem opskrift til at lave din egen leverpostej uden at svine hele køkkenet til.

Ingredienser

5 personer pr. portion

Antal portioner
  • 300 g svinelever i mindre stykker
  • ¼ liter mælk
  • 150 g smeltet smør
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 zittauerløg i både
  • ½ dl friske oreganoblade
  • 1 æg
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak leveren i en food processor/hurtighakker ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Kom de øvrige ingredienser i skålen i nævnte rækkefølge og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Fordel leverblandingen i 4 forme (a ca. 2½ dl) og bag postejerne midt i ovnen.

Tip

Leverpostejerne kan fryses rå. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.

Bagetid

Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 40 min.

Frysetip

Leverpostejerne kan fryses ubagte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15353 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 39 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: