Sæt leverpostejerne i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. ½ time - traditionel ovn.
Leverpostejen kan bages i en stor porcelæns- eller aluform (ca. 1½ liter). Sæt leverpostejen i kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen og lad leverpostejen stå i ovnen i ca. 10 min.
Leverpostejerne kan fryses ubagte. Bag dem uden optøning. Sæt dem i en kold ovn. Indstil på 175° og bag i ca. 45 min.
Vil du lave juleleverpostej kan du tilsætte allehånde, nelliker og timian til farsen.
7058 kJ / 1687 kcal
820 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 19,6 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 7,7 % | 3,7 g |
Fedt: | 72,7 % | 16,1 g |
Lun hjemmelavet leverpostej på hjemmebagt rugbrød smager himmelsk!