Gravad laks med rævesauce

Gravad laks med rævesauce

60+ min Forret
Gravad laks med rævsauce - en klassisker på jule- og påskefrokostbordet. Hjemmlavet gravad laks er saltet og krydret laks, som ligger på køl i min. 24 timer efter krydring. Vi har krydret laksen med spidskommen, dild, sukker og salt. Rævesauce serveres traditionelt til gravad laks - en dressing lavet på olie, farin, dijonsennep og frisk dild. Du kan sagtens købe en færdig gravad laks til den hjemmelavede rævesauce. Server gravad laks med rævesauce rørt med cremefraiche til særlige lejligheder.
Mere inspiration

Vil du have hjemmebagt brød til gravad laks?

Velbekomme!
Tip

Køb en god gravad laks og server den hjemmerørte rævesauce til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8777 kJ / 2098 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1138 kJ / 272 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 19,8 % 13,3 g
Kulhydrat: 10,3 % 6,9 g
Fedt: 69,9 % 21,5 g

Ingredienser