Grydebrød med fuldkorn

60+ min Tilbehør

Grydebrød er nok verdens nemmeste brød at bage! Grydebrød bagt i en varm støbejernsgryde giver en fantastisk skorpe og et rustikt look. Bag grydebrødet med enten en lille smule gær eller surdej. Husk at hævetiden den vigtigste faktor for et godt grydebrød.

Grydebrød med fuldkorn
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8619 kJ / 2060 kcal

Energifordeling:
Fiber: 25,8 g
Protein: 12,4 %
Kulhydrat: 81,1 %
Fedt: 6,5 %
OBS

Vær opmærksom på at støbejernsgryden og låget bliver meget varm. Vær derfor meget forsigtig, både når dejen skal i gryden og når brødet skal op.

Tips

I stedet for en støbejernsgryde kan du bruge en stegeso. Erstat evt. gær og kvark med ca. 150 g surdej.

Ingredienser