Du kan spice dine nuggets op ved at tilsætte chiliflager til raspen. Og har du lyst til en anden smag på cremen, er det også dejligt og nemt at udskifte garam masala med fx revet citronskal og/eller krydderurter.
9819 kJ / 2347 kcal
933 kJ / 223 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 24,3 % | 13,4 g |
Kulhydrat: | 20,5 % | 11,3 g |
Fedt: | 55,2 % | 13,9 g |
1½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ spsk
Garam masala
|
75 g
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
85 g
Rasp, fx panko (ca. 3 dl)
|
|
20 g
Smør
|
|
500 g
Kyllingefilet i mindre stykker (ca. 2x2 cm)
|