Kyllingelevermousse med portvinssky
8 timer 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Kyllingelevermousse med portvinssky - en spændende forret, som kan laves dagen før.
Ingredienser
Dagen før
250 g
Optøede, frosne kyllingelever
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 dl
Portvin, fx Tawny
|
|
50 g
Blødt smør
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Portvinssky
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
2 dl
Portvin, fx Tawny
|
Pynt
Brøndkarse
|
---|
Tilbehør
150 g
Ristet hjertebrød eller flutes
|
---|
Sådan gør du
Dagen før
Portvinssky
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7376 kJ / 1763 kcal
Næringsindhold pr. 100g
913 kJ / 218 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 15,7 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 22,1 % | 11,9 g |
Fedt: | 54,3 % | 13,4 g |
Alkohol: | 7,9 % | 1 g |
