Prøv at lave dine egne hjemmebagte burgerboller. Der er meget mere gods i dem end i de færdigkøbte - og så smager de bedre! Brug fx burgerbollerne til den klassike burger til aftensmad. Også i madpakken vil burgerbollerne gøre stor glæde, ligesom de giver frokostbordet et løft. Hjemmelavede burgerboller har mange anvendelsesmuligheder og de er ovenikøbet lette at lave.
Brug gerne denne burgerbolle med hytteost til den klassiske burger.
Lun dem inden serveringen.
Dejen kan også formes til ét stort, rundt brød (ca. 25 cm i diameter). Læg det på en plade med bagepapir og lad brødet efterhæve tildækket i ca. 45 min. Pensl det med æg. Klip eller rids brødet og sæt det nederst i en kold ovn. Indstil på 200° og bag det i ca. 25 min. Lad brødet stå ved eftervarmen i ca. 10 min.
9841 kJ / 2352 kcal
877 kJ / 210 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 15,6 % | 8 g |
Kulhydrat: | 71,4 % | 36,8 g |
Fedt: | 13 % | 3,1 g |