Sæt den første plade med burgerboller i en kold ovn. Indstil på 225° - traditionel ovn - og bag i ca. 20 min. Bag derefter den anden plade i ca. 15 min. Sluk ovnen og lad bollerne stå ved eftervarmen i ca. 5 min.
Dejen kan også formes til ét stort, rundt brød (ca. 25 cm i diameter). Læg det på en plade med bagepapir og lad brødet efterhæve tildækket i ca. 45 min. Pensl det med æg. Klip eller rids brødet og sæt det nederst i en kold ovn. Indstil på 200° og bag det i ca. 25 min. Lad brødet stå ved eftervarmen i ca. 10 min.
Lun dem inden serveringen.
9908 kJ / 2368 kcal
883 kJ / 211 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 15 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 71,6 % | 37,2 g |
Fedt: | 13,4 % | 3,2 g |
Brug gerne denne burgerbolle med hytteost til den klassiske burger.