Dejen kan også formes til ét stort, rundt brød (ca. 25 cm i diameter). Læg det på en plade med bagepapir og lad brødet efterhæve tildækket i ca. 45 min. Pensl det med æg. Klip eller rids brødet og sæt det nederst i en kold ovn. Indstil på 200° og bag det i ca. 25 min. Lad brødet stå ved eftervarmen i ca. 10 min.
Lun dem inden serveringen.
9756 kJ / 2332 kcal
873 kJ / 209 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 15,3 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 72,6 % | 37,3 g |
Fedt: | 12,1 % | 2,8 g |
20 g
Smør
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Hytteost
|
|
150 g
Fuldkornshvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
400 g
Hvedemel (ca. 6½ dl)
|
Sammenpisket æg
|
---|