Halloween burgerboller

Halloween burgerboller

60+ min
Fryseegnet
Små sorte halloween burgerboller - et sikkert hit på aftenbordet til halloween. Halloween er en stor dag for mange børn. Og inden børnene skal ud på den obligatoriske 'trick and treat' runde blandt naboer, så er det godt at fylde lidt rigtig mad i de små maver. Prøv disse uhyggeligt lækre halloween burgerboller, som er bagt efter brioche-metoden. Dejen til halloween burgerbollerne forberedes dagen før, da de ubagte boller skal koldhæve natten over. Det gør det nemt at servere halloween burgers selv på en hverdag. Halloween burgerbollerne får deres uhyggelige sorte farve fra blæksprutteblæk, som kan købes hos fiskemanden og i de større supermarkeder. Fyld de uhyggeligt lækre halloween burgerboller med en lille bøf, grønt og dressing - og pynt dem evt. med små chilier. Så mangler du bare at lade uhyggen sprede sig...
Mere inspiration

Her er en anden ide til aftensmad på halloween.

Halloween pirogger
60+ min
Halloween pirogger
(2)
Velbekomme!
Serveringsforslag

Skru op for uhyggen og pynt de små halloween burgers med små røde piri piri chilier som 'djævlehorn'. Server ketchup i små engangssprøjter til din halloween burger.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16648 kJ / 3979 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1369 kJ / 327 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 10 % 8,1 g
Kulhydrat: 45,9 % 36,9 g
Fedt: 44,1 % 16,3 g
Relateret video
Halloween burgerboller

Små sorte halloween burgerboller - et sikkert hit på aftenbordet til halloween. Halloween er en stor dag for mange børn. Og inden børnene skal ud på den obligatoriske 'trick and treat' runde blandt naboer, så er det godt at fylde lidt rigtig mad i de små maver. Prøv disse uhyggeligt lækre halloween burgerboller, som er bagt efter brioche-metoden. Dejen til halloween burgerbollerne forberedes dagen før, da de ubagte boller skal koldhæve natten over. Det gør det nemt at servere halloween burgers selv på en hverdag. Halloween burgerbollerne får deres uhyggelige sorte farve fra blæksprutteblæk, som kan købes hos fiskemanden og i de større supermarkeder. Fyld de uhyggeligt lækre halloween burgerboller med en lille bøf, grønt og dressing - og pynt dem evt. med små chilier. Så mangler du bare at lade uhyggen sprede sig.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise